Právě vysíláme

Česko Slovenská SuperStar

6. ledna 2011 12:17
Česko Slovenská SuperStar

Třetí casting!

Třetí casting Česko Slovenské SuperStar už tento víkend v Košicích!

Nadaní zpěváci a zpěvačky mají předposlední šanci ukázat svůj pěvecký talent a dostat se do úspěšné pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar! Každý, kdo chce zkusit štěstí, rozvibrovat zvukovody a třeba i zaujmout členy poroty SuperStar, by rozhodně neměl chybět na castingu v Košicích, v neděli 9. ledna!

Praha 6. ledna 2011 – Druhá série úspěšného pěveckého projektu Česko Slovenská SuperStar, která na obrazovkách televize Nova odstartuje na jaře tohoto roku, má před sebou třetí casting. Zpěváci a zpěvačky ve věku od 15 do 30 let, kteří chtějí udělat krok ke svému pěveckému štěstí a přesvědčit porotu o svém skvělém talentu, mají jedinečnou šanci zúčastnit se předposledního castingového kola, které se uskuteční v neděli 9. ledna 2011 v Košicích!

Každý, v němž dřímá pěvecké nadání, chce zkusit štěstí a změnit svůj život, by si tuto šanci rozhodně neměl nechat ujít a měl by přijít do hotelu Doubletree by Hilton. Nebude tu chybět ani moderátorská dvojice Leoš Mareš a Tina, která bude po celou dobu soutěžící podporovat svou přítomností
a zpříjemňovat atmosféru castingu. Na pěvecké adepty čeká také překvapení! Osobně je na košickém castingu podpoří a povzbudí finalista minulé řady show Česko Slovenská SuperStar Denis Lacho.

Nadějní zpěváci si vyslechnou názory a hodnocení porotců Paľa Habery, Rytmuse,Heleny Zeťové a Gábiny Osvaldové. Pěveckým adeptům, kteří se chtějí chopit příležitosti a předvést svůj hlas zkušeným odborníkům české i slovenské hudební branže, jsou dveře do druhé série Česko Slovenské SuperStar otevřeny již tuto neděli 9. ledna v Košicích!

 

Na vítěze druhé řady pěvecké show Česko Slovenská SuperStar, která odstartuje na obrazovkách televize Nova na jaře, čeká kromě „vstupenky“ do světa hudebního showbyznysu také kontrakt v hodnotě 100 000 eur!

Změň svůj život a přijď na casting!

Více na www.superstar.tv

Články, které by tě mohly zajímat