Právě vysíláme

Česko Slovenská SuperStar

16. prosince 2010 11:05
Česko Slovenská SuperStar

Tento víkend v Bratislavě!

Casting Česko Slovenské SuperStar pokračuje tento víkend v Bratislavě!

Šance stát se součástí úspěšného projektu Česko Slovenská SuperStar pokračuje! I o nadcházejícím víkendu může každý, kdo má pěvecké nadání, přijít na casting přesvědčit porotu, že právě jeho hlas je ten, který si zaslouží postoupit do dalšího kola. V hale Incheba Areny v Bratislavě, již tuto sobotu!

Praha 16. prosince 2010 – Druhé castingové kolo úspěšného pěveckého projektu Česko Slovenská SuperStar se uskuteční již tuto sobotu v Bratislavě, v hale Incheba Expo Areny! Každý, v kom dřímá pěvecké nadání, je ve věku od 15 do 30 let, chce zkusit štěstí a změnit svůj život, by si tuto šanci  rozhodně neměl nechat ujít! Soutěžící a adepty, kteří přijdou v Bratislavě na casting, čeká jedno překvapení. Osobně je přijde podpořit a zpříjemnit atmosféru finalistka loňské řady Česko Slovenské SuperStar Dominika Stará, která předvede svůj pěvecký talent, jímž okouzlila porotu loňského ročníku.

Chybět o víkendu samozřejmě nebude nové moderátorské duo Leoš Mareš
a Tina, které bude po celou dobu svou přítomností podporovat soutěžící a zpříjemňovat atmosféru castingu. Také porota v novém složení bude celý víkend v Bratislavě ve střehu! Zpěvačky a zpěváci uslyší názory a hodnocení od půvabné a okouzlující zpěvačky Heleny Zeťové, vtipné, zkušené a osobité textařky Gábiny Osvaldové, nejdrsnějšího z porotců, uznávaného hudebníka Paľa Habery a originálního rappera u nás i na Slovensku Rytmuse.

Pro pěvecké adepty, kteří se chtějí chopit příležitosti a předvést svůj hlas zkušeným odborníkům hudební branže, jsou brány bratislavské haly na výstavišti, v níž se uskuteční další castingové kolo druhé řady Česko Slovenské SuperStar, otevřeny již tuto sobotu 18. prosince!

Castingová kola druhé řady Česko Slovenské SuperStar

Bratislava – 18. prosince 2010

Košice – 9. ledna 2011

Praha – 15. ledna 2011

 

Na vítěze druhé řadyČesko Slovenská SuperStar, úspěšné pěvecké soutěže, společné pro obě naše republiky, která startuje na obrazovkách na jaře příštího roku, čeká kromě titulu Vítěz druhé řady Česko Slovenská SuperStar, také kontrakt v hodnotě 100 000 eur.

Více na www.superstar.tv

Články, které by tě mohly zajímat