Právě vysíláme

Česko Slovenská SuperStar

6. prosince 2010 15:25
Česko Slovenská SuperStar

Castingy!

Změň svůj život s další řadou Česko Slovenské SuperStar!

Castingy Česko Slovenské SuperStar již brzy, přihlášených jsou už tisíce!

Již zanedlouho startují castingy další řady úspěšného projektu Česko Slovenská SuperStar, v němž se opět bude hledat pěvecká hvězda České a Slovenské republiky. Každý, kdo chce změnit svůj život od základů, neměl by propásnout svou šanci na otevřených castingách, které se uskuteční ve čtyřech městech České a Slovenské republiky. První veřejný casting proběhne 11. prosince v Brně. A že bude narváno, je jasné. Zanedlouho budeme útočit na hranici 10 tisíc přihlášených!

Praha 22. listopadu 2010 – Jedinečná šance ukázat své pěvecké nadání, zabojovat, přesvědčit oba národy o jedinečnosti svého hlasu a od základu změnit svůj život, je tady! Castingy druhé řady úspěšné pěvecké show Česko Slovenská SuperStar totiž startují co nevidět.

Každý, kdo by rád prorazil mezi hvězdy hudebního světa, neměl by chybět na castingu Česko Slovenské SuperStar. Možnost přihlásit se do druhé řady pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar má každý ve věku od 15 do 30 let. Stačí vyplnit registrační formulář, umístěný na webu www.superstar.tv, a přijít na některé z castingových kol. To první se koná 11. prosince v Brně!

 

Vítěz Česko Slovenské Superstar získá stejně jako v první řadě kontrakt v hodnotě 100 tisíc eur a jeho cesta do českého showbyznysu bude otevřená.

Castingová kola druhé řady Česko Slovenské SuperStar

Brno – 11. prosince 2010

Bratislava – 18. prosince 2010

Košice – 9. ledna 2011

Praha – 15. ledna 2011

 

Více na www.superstar.tv

Články, které by tě mohly zajímat