Právě vysíláme

Česko Slovenská SuperStar

10. prosince 2010 13:34
Česko Slovenská SuperStar

Tina a Leoš Mareš

Tina a Leoš Mareš – moderátorské duo Česko Slovenské SuperStar!

 

TV Nova a TV Markíza se opět spojily, aby svým divákům přinesly jedinečný projekt, druhou řadu Česko Slovenské SuperStar. Čekají nás nadaní zpěváci, netradiční sestava porotců a také nové moderátorské duo Leoš Mareš a Tina!

Praha 10. prosince 2010 – Kromě netradiční sestavy poroty čeká diváky Česko Slovenské SuperStar ještě další překvapení! A tím je zbrusu nový moderátorský tandem, který bude diváky provázet jednotlivými castingovými koly. Po boku osvědčeného „superstarovského“ moderátora Leoše Mareše se poprvé objeví nová spolumoderátorka – populární slovenská zpěvačka Tina – stříbrná slavice roku 2010 hudebních cen Slávik 2010. Tina je vynikající interpretka, atraktivní, pohotová mladá žena se smyslem pro humor i sebeironii, s jasným názorem na život i soutěž Česko Slovenská SuperStar. Se zkušeným a osvědčeným spíkrem Leošem Marešem, kterého právě jeho vtipnost a pohotovost katapultovala na post moderátorského esa, bude jistě tvořit skvělé moderátorské duo. Leoš na adresu nové kolegyně dodává: „Moc se na ni těším, je to skvělá holka!“ Také Tina okomentovala tento svůj nový spolumoderátorský post: „Ani ve snu by mě nenapadlo, že by někdo někdy spojil moje jméno v souvislosti s moderátorským postem v SuperStar, o to víc si vážím takové nabídky. Je to výzva. SuperStar sleduji už roky a je úžasné, že tentokrát ji budu mít možnost zažít takto zblízka. “

Nadaná šestadvacetiletá zpěvačka Tina, pocházející z Prešova, odstartovala svou pěveckou kariéru v roce 2003. První debutové album s názvem Tina vydala v červnu 2004, ve stejném roce vyhrála v soutěži Grand Prix Radio cenu Objev roku 2004 jakožto nejhranější zpěvačka slovenských rádií a zároveň také největší talent roku 2004. Byla v nominaci slovenských hudebních cen Aurel 2004, a to hned ve dvou kategoriích – Ženský pěvecký výkon a Objev roku 2004. Další album s názvem Chillin, za které získala 4 sošky Aurela, vydala v prosinci 2006. Skladba „Príbeh“, která pochází z jejího třetího alba Veci sa menia, se stala jednou z nejúspěšnějších písní na Slovensku i v Čechách.

První casting, na kterém zasedne porota v kompletním složení a nebudou na něm chybět ani Tina a Leoš Mareš, se koná už tento víkend v Brně, a následně se uskuteční i v dalších městech České a Slovenské republiky.

Castingová kola druhé řady Česko Slovenské SuperStar

Brno – 11. listopadu 2010

Bratislava – 18. prosince 2010

Košice – 9. ledna 2011

Praha – 15. ledna 2011

 

Více na www.superstar.tv

 

V porotě druhé řady Česko Slovenské SuperStar usednou Gábina Osvaldová, Helena Zeťová, Rytmus a Pavol Habera!

 

TV Nova a TV Markíza odhalily jména tváří, jež zasednou v porotě druhé řady úspěšného společného projektu Česko Slovenská SuperStar, který vtrhne na obrazovky na jaře příštího roku! Pěvecké nadání soutěžících budou hodnotit dva zkušení matadoři, kteří již SuperStar prošli – Gábina Osvaldová a Pavol Habera, nově se v rolích porotců představí zpěvačka Helena Zeťová a slovenský rapper Rytmus.

Praha 8. prosince 2010 – Překvapení, kdo bude tvořit porotu druhé řady celosvětově úspěšného projektu Česko SlovenskáSuperStar, je odhaleno! Ke stolku poroty, od kterého budou hodnotit pěvecké nadání a výkony soutěžících, usednou zástupci jak slovenské, tak české hudební scény, dva muži a dvě ženy. Porota bude tedy opět spravedlivě federální stejně jako v předchozí řadě.

Členkou poroty bude tentokrát vynikající zkušená textařka, autorka nesčetného množství hitů, vždy pohotová dáma, sršící ostrovtipem sobě vlastním, ostřílená glosátorka Gabriela Osvaldová. Další členka poroty bude majitelka hlasu jedinečné barvy, bývalá členka skupiny Black Milk, půvabná mladá žena mnoha tváří Helena Zeťová. Soutěžícím zřejmě i tentokrát „zatopí“ zkušený
a uznávaný hudebník a lídr skupiny Team Pavol Habera, drsný porotce, který působil již v předchozích řadách SuperStar, v nichž si vysloužil přezdívku kat. A o pořádný rachot se jistě postará král slovenské hip hopové scény, rapper Rytmus, známý tím, že se s nikým a ničím moc nepáře.

Hvězdná porota druhé řady pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar, která bude hodnotit pěvecké výkony soutěžících, zasedne v kompletním složení k porotcovskému stolku již tento víkend na castingu v Brně a nebude samozřejmě chybět ani při dalších castingových kolech v Bratislavě, Košicích
a v Praze.

Castingová kola druhé řady Česko Slovenské SuperStar

Brno – 11. prosince 2010

Bratislava – 18. prosince 2010

Košice – 9. ledna 2011

Praha – 15. ledna 2011

 

Přijďte na casting a změňte svůj život!

Více na www.superstar.tv

Články, které by tě mohly zajímat