Právě vysíláme

Finále Schwarzkopf Elite Model Look 2012 je tady!

6. září 2012 12:38
Finále Schwarzkopf Elite Model Look 2012 je tady!

Schwarzkopf Elite Model Look 2012 pro Českou a Slovenskou republiku poběhne 12. září na Pražském hradě.

Španělský sál Pražského hradu bude ve středu 12. září od 20:30 hostit 16 finalistek prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2012 pro Českou a Slovenskou republiku. Soutěž Elite Model Look je největší modelingovou soutěží na světě a vyhlašuje již 21. slavnostní finále od zahájení své existence v Česku a na Slovensku.

Finalistky tento rok zahájí show v retrospektivní kolekci Kláry Nademlýnské, jedné z nejznámějších českých návrhářek. Dvě kolekce představí slavný belgický návrhář Jean Paul Knott, který pracoval pro Yves Saint Laurent, Louis Féraud či Cerruti. Finalistky dále předvedou luxusní kolekci Simple Concept Store (YSL, Lanvin, Balenciaga atd.). Vrcholem večera a zároveň nejexkluzivnější přehlídkou roku bude kolekce Gold Label a Haute Couture světové módní legendy Vivienne Westwood. Topmodelky agentury Elite Prague a Elite Bratislava, jako ambasadorka projektu Schwarzkopf Elite Model Look SR 2012 Michaela Kocianová, vítězka světového finále EML 2006 Denisa Dvořáková, Hana Jiříčková či vítězka světového finále EML 2003 Denisa Dvončová a další, se představí v modelech slavných italských návrhářů.

Finálovým večerem bude provázet moderátor Evropy 2 Leoš Mareš. O hudební vystoupení se tento rok postarají ženy. Jedním ze dvou hudebních hostů bude Tonya Graves, populární americká zpěvačka působící v Čechách.

O budoucích modelkách bude rozhodovat porota složená z odborníků z oblasti módy, zahraničních modelingových agentů, kultury a médií. V porotě zasedne například česká topmodelka a ambasadorka soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2012 Taťána Kuchařová, belgický návrhář Jean Paul Knott, CEO společnosti Vivienne Westwood Carlo D´Amario, či ředitel soutěže Sáša Jány, který o soutěži říká: „Velmi mě těší obrovský zájem mladých dívek o soutěž Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2012. Z více než 7.500 dívek, které jsme viděli za poslední rok, jsme vybrali 16 krásných finalistek. Věřím, že finalistky, které se stanou vítězkami ve Španělském sále Pražského hradu, budou skvěle reprezentovat obě země i na světovém finále v Šanghaji, které proběhne v prosinci“.

Taťána Kuchařová

Agentura Elite se i tento rok spojila s úspěšnou vlasovou kosmetickou značkou Schwarzkopf, která se stala hlavním partnerem a spoluorganizátorem soutěže. Vlasová kosmetika Schwarzkopf se tak po několikaleté úzké spolupráci se světově známými celebritami včetně modelek jako např. Heidi Klum stala součástí jedinečného projektu objevujícího budoucí hvězdy modelingového průmyslu. „Jsme velmi rádi, že jsme se se značkou Schwarzkopf stali součástí soutěže, v rámci které byly v minulosti objeveny takové hvězdy, jako například Cindy Crawford, Linda Evangelista, nebo z českých modelek Denisa Dvořáková, Linda Vojtová či Petra Němcová,“ říká k projektovému partnerství Radka Šimánková, marketingová manažerka divize kosmetiky společnosti Henkel.

Do soutěže se letos přihlásil rekordní počet dívek a během měsíců března a dubna se uskutečnilo v obchodních centrech po celé České a Slovenské republice celkem 25 castingů. Soustředění před samotným finále proběhne od 7. září v hotelu Ambassador, kde budou finalistky a hosté gala večera rovněž ubytováni. Po samotném slavnostním finále se mohou hosté těšit na afterparty v pražském Buddha baru.

Dalším partnerem soutěže se stala značka Rowenta, která je celosvětově jednou z nejoblíbenějších značek péče o vlasy a tělo a která patří mezi vedoucí značky i v Čechách a na Slovensku. Mezi její produkty se řadí jak výrobky vlasového stylingu jakou jsou vysoušeče, žehličky na vlasy či kulmy, tak produkty péče o tělo prostřednictvím epilátorů. Rowenta je partnerem soutěže Elite Model Look v mnoha zemích po celém světě a hlavním partnerem světového finále. Značka Rowenta a agentura Elite společně vyvinuly produktovou řadu Rowenta for Elite Model look. Vedle výše zmíněných partnerů se do projektu zapojila i francouzská kosmetická společnost Laboratoire Bioderma.

Mezi pozvanými hosty jsou jména jako Daniela Peštová či Pavlína Němcová a další zástupci českého a slovenského showbyznysu. „Jsme hrdí, že finále se tento rok může konat ve snad nejvýznamějších prostorech České republiky, ve Španělském sále Pražského hradu a že hosté gala večera budou moci zhlédnout kolekci Vivienne Westwood. Pevně věřím, že krása finalistek a spojení tohoto prostoru s ikonou módy Dame Vivienne Westwood zaručuje, že Schwarzkopf Elite Model Look 2012 bude nejprestižnější módní událostí sezóny“, dodává Sáša Jány, ředitel soutěže.

Články, které by tě mohly zajímat