Právě vysíláme

Kylie Minogue

24. září 2010 17:10
Kylie Minogue

Vstupenky v prodeji!

Kylie Minogue se vrací ve velkém stylu do Prahy!

Popová diva Kylie Minogue se vrací do Prahy! V rámci svého „APHRODITE – Les Folies Tour 2011“ přiveze do pražské O2 areny show plnou radosti, vzrušení a krásy.

Kylie Minogue: APHRODITE – Les Folies Tour 2011

2. 3. 2011 20:00 O2 arena Praha

Australská zpěvačka Kylie Minogue prožívá díky nadšeným ohlasům na nové album Aphrodite báječný rok. Aby se podělila o radost a euforii z tohoto úspěchu, vyrazí na začátku příštího roku na své již 12. turné.

„Odezva na mé poslední album Aphrodite byla naprosto neuvěřitelná a inspirovala mě a můj kreativní tým k vytvoření show, která bude plná radosti, vzrušení a krásy. Nemohu se dočkat, až příští rok vyrazím a setkám se se všemi svými fanoušky,“ svěřuje se zpěvačka se svými pocity.

 

Skvělou zprávou pro české fanoušky je, že Praha ani tentokrát v jízdním řádu turné nebude chybět. Kylie Minogue vystoupí v pražské O2 areně 2. března 2011 od 20:00.

Pro Kylie Minogue to bude již druhá návštěva pražské O2 areny – poprvé se zde představila v roce 2008, když její show ohromila nadšené publikum. Se svým tehdejším turné KylieX2008 pak slavila úspěch v 74 městech 4 světadílů.

Pořadatelem pražského koncertu Kylie Minogue je majitel a provozovatel O2 areny společnost BESTSPORT. Vstupenky v cenách od 990, – Kč budou v prodeji na terminálech SAZKA od 24. září a o den později bude možná i jejich rezervace na www.sazkaticket.cz.

Kylie Minogue: APHRODITE – Les Folies Tour 2011

 2. 3. 2011 20:00 O2 arena Praha

Popová diva Kylie Minogue se vrací do Prahy! V rámci svého „APHRODITE – Les Folies Tour 2011“ přiveze do pražské O2 areny show plnou radosti, vzrušení a krásy. Zpěvačka se do O2 areny vrací po necelých třech letech, kdy pražské publikum s nadšením přijalo její show v rámci turné KylieX2008.

Australská zpěvačka Kylie Minogue prožívá díky nadšeným ohlasům na nové album Aphrodite báječný rok. Aby se podělila o radost a euforii z tohoto úspěchu, vyrazí na začátku příštího roku na své již 12. turné. Skvělou zprávou pro české fanoušky je, že Praha ani tentokrát v jízdním řádu turné nebude chybět. Kylie Minogue vystoupí v pražské O2 areně ve středu 2. března 2011 od 20:00.

„Odezva na mé poslední album Aphrodite byla naprosto neuvěřitelná a inspirovala mě a můj kreativní tým k vytvoření show, která bude plná radosti, vzrušení a krásy. Nemohu se dočkat, až příští rok vyrazím a setkám se se všemi svými fanoušky,“ svěřuje se zpěvačka se svými pocity.

Pro Kylie Minogue to bude již druhá návštěva pražské O2 areny – poprvé se zde představila v roce 2008, když její show ohromila nadšené publikum. Se svým tehdejším turné KylieX2008 slavila úspěch v 74 městech 4 světadílů.

Nejmocnější celebrita ve Velké Británii

Letos v dubnu se Kylie Minogue stala v průzkumu poradenské společnosti Millward Brown nejmocnější celebritou ve Velké Británii. Kylie, kterou lidé považují za naturalizovanou Angličanku, tak na druhé místo odsunula zpěvačku Cheryl Cole a až na třetí fotbalovou hvězdu Davida Beckhama.

Rok 2010 je pro Kylie ve znamení nového alba Aphrodite, které sklízí nadšené ohlasy. Díky němu se stala prvním sólovým interpretem, který má album na 1. místě britské hitparády ve čtyřech dekádách. V Česku se Aphrodite umístila na 5. příčce prodejnosti IFPI. Prvním singlem z desky je písnička All The Lovers, v září vychází další – taneční pecka Get Outa My Way.

Pořadatelem pražského koncertu Kylie Minogue je majitel a provozovatel O2 areny, BESTSPORT akciová společnost. Vstupenky v cenách od 990, – Kč jsou v prodeji na terminálech SAZKA od středy 22. září, od čtvrtka 23. září do 28. února 2011 je možná i jejich rezervace na www.sazkaticket.cz.

Články, které by tě mohly zajímat