Právě vysíláme

KYLIE MINOGUE

12. ledna 2011 14:42
KYLIE MINOGUE

Grandiózní podívaná!

KYLIE MINOGUE POSTAVÍ V O2 ARENĚ CHRÁM BOHYNĚ AFRODITÉ ZA PŮL MILIARDY,

DIVÁCI UPROSTŘED OBŘÍHO SRDCE PLNÉHO FONTÁN JEN S PLÁŠTĚNKAMI

Grandiózní podívanou přiveze do pražské O2 areny australská zpěvačka Kylie Minogue. V rámci svého Aphrodite: Les Folies tour přiveze show plnou radosti, vzrušení a krásy. Podle managementu zpěvačky půjde o „technicky nevyspělejší a nejdokonalejší produkci, která kdy byla vytvořena pro halovou show“.

Obří podium ve tvaru srdce obsahuje více než milion pohyblivých částí. Jeho součástí je i 7 výtahů a 30 vodních fontán, které budou tryskat do výšky 30 metrů. Unikátní bude rovněž  systém umožňující účinkujícím vznášet se nad hlavami diváků po celé aréně.

„S takovou show v České republice ještě žádný umělec nevystoupil. Diváci tu už zažili během koncertů obří pyrotechnické a laserové show, ještě nikdy ale na pódiu uprostřed diváků nechrlily desítky fontán vodu do výšky osmipatrového domu,“ říká k tomu Jan Tuna, mluvčí BESTSPORT akciová společnost, majitele a provozovatele O2 areny, který koncert Kylie Minogue v ČR pořádá.

Fanoušci budu součástí show

Majitelé nejlepších a tedy i nejdražších vstupenek se ocitnou přímo v centru dění, v samém středu obřího srdce s Kylie Minogue, podle které se mohou těšit na „4D zážitek„. Kvůli obřím fontánám se tak během show neobejdou bezspeciálních pláštěnek, které dostanou před koncertem od managementu Kylie Minogue ve speciálním batůžku. Vstupenky do „Splash zone“ jsou součástí balíčku, tzv. Splash pack, který se dá pořídit pouze na oficiálních stránkách Kylie Minogue www.kylie.com. Cena jednoho balíčku je 250 euro. Kromě originální pláštěnky dostanou diváci v batůžku i ručník a další věci ze speciální edice Kylie.

Vodní království

Tvůrcem „vodního systému“ je společnost, která vytvořila mj. známou zpívající fontánu před hotelem Bellagio v Las Vegas nebo vodní atrakce v Disneyho zábavním parku v Kalifornii. Fontány vodního systému jsou tak silné, že dostříknou do výšky zmiňovaných třiceti metrů, objem nádrží je 41 tisíc litrů a k jejich naplnění bude třeba vody ze dvou hasičských cisteren. Voda v nádržích se bude každý den upravovat a ohřívat. Pódium je v místech dopadu vody vybaveno unikátním hliníkovým systémem, který umožní bezproblémový odtok vody a její následnou recyklaci. S takovými fontánami dosud u nás nevystoupil žádný umělec.

Pódium jako Madonna,U2 nebo Rolling Stones

 

Tvůrcem olbřímího podia je společnost TAIT Towers z Pensylvánie, která je největším světovým výrobcem pódií a na svém kontě má i vybavení pro světová turné takových hvězd jakými jsou U2, Madonna nebo Rolling Stones. Cena celé produkce pro show Aphrodite: Les Folies tour je přes 25 mil. dolarů (více než půl miliardy korun).

Létat jako Spiderman

Součástí celé show bude i systém, který umožňuje účinkujícím vznášet se nad hlavami diváků po celé aréně. Show Kylie Minogue využije zbrusu nový systém, který měl premiéru teprve v prosinci 2010 v muzikálu Spiderman na Broadwayi.

Češi jedni z prvních na světě

 

Tým Kylie Minogue v těchto dnech celou stage postavil, aby mohla popová diva se svým týmem začít zkoušet.

Diváci v ČR budou jedni z prvních na celém světě, kteří budou svědky dech beroucí show. Do pražské O2 areny dorazí Kylie Minogue s desítkami účinkujících už ve středu 2. března. Celosvětové turné odstartuje Kylie Minogue 19. února v dánském Herningu, tedy pouhých 11 dnů před pražským koncertem.

 

Pořadatelem pražské show Kylie Minogue je vlastník a provozovatel O2 areny,  BESTSPORT akciová společnost. Vstupenky v ceně od 990,- Kč jsou v prodeji na všech terminálech SAZKA, a. s. a rezervace je možná na www.sazkaticket.cz.

kylmin

Články, které by tě mohly zajímat