Právě vysíláme

VYSMÁTÉ LÉTO v Kadani patří mezi Staropramen Festivaly bez Zábran

14. července 2015 13:06
VYSMÁTÉ LÉTO v Kadani patří mezi Staropramen Festivaly bez Zábran

Díky spolupráci hudebního festivalu Vysmáté léto v Kadani a Staropramenu bude v sobotu 18. července naservírovaná nejen spousta kvalitní české i slovenské hudby, ale také zde vedle vyladěných nápojů z portfolia Staropramenu bude realizován projekt Staropramen Festivaly bez Zábran. Díky tomuto projektu se festivalový areál stane bezbariérový. Před hlavním pódiem vyroste vyvýšená platforma s nájezdovou rampou pro vozíčkáře, ze […]

Díky spolupráci hudebního festivalu Vysmáté léto v Kadani a Staropramenu bude v sobotu 18. července naservírovaná nejen spousta kvalitní české i slovenské hudby, ale také zde vedle vyladěných nápojů z portfolia Staropramenu bude realizován projekt Staropramen Festivaly bez Zábran. Díky tomuto projektu se festivalový areál stane bezbariérový.

Před hlavním pódiem vyroste vyvýšená platforma s nájezdovou rampou pro vozíčkáře, ze které bude možné pohodlně sledovat dění na stage. Samotný areál je vsazen do centra města a téměř celý na asfaltu. Hůře dostupná zákoutí budou zpřístupněna nájezdy, stejně jako VIP prostor, stany a stánky s občerstvením a nápoji. V rámci areálu bude speciálně vyčleněné parkoviště, avšak s omezeným počtem míst přímo v backstage festivalu. Umístění bezbariérové toalety je samozřejmostí.

Organizátor festivalu nabízí hendikepovaným na vozíčku vstupné zdarma. Ohledně parkování i vstupů prosíme o registraci předem, abychom vám maximálně usnadnit příjezd na festival a vyčlenili patřičný počet míst pro parkování. Registrovat se můžete slečně Hájkové na mailu info@festivalybezzabran.cz.

Bezbariérový mobiliář je vyráběn z plastových víček, která se společně s kovovými, nejen pivními, korunkami na festivalech sbírají.

Chcete také pomoci? Schraňujte plastová víčka a kovové korunky jakékoliv značky již nyní a přivezte je na festival. Zde bude možné je odevzdat hosteskám v červených stanech označených logem projektu Staropramen Festivaly bez Zábran a soutěžit o zajímavé odměny. Pomůžete tak zkvalitnit zázemí pro vozíčkáře na dalších hudebních festivalech.

Více informací naleznete na webu projektu Staropramen Festivaly bez Zábran na http://festivalybezzabran.cz/.

Články, které by tě mohly zajímat