Právě vysíláme

Živý Ken si myslí, že je hvězda. Chlubí se falešnými břišáky i nastřelenými vlasy

5. prosince 2017 15:10
Živý Ken si myslí, že je hvězda. Chlubí se falešnými břišáky i nastřelenými vlasy

„Živý Ken“. Tak se sám přezdívá Rodrigo Alves (37), který svůj život zasvětil tomu, aby vypadal jako přítel panenky Barbie. Muž má za sebou 60 plastických operací a s úpravami nehodlá přestat.

Rodrigo se v minulosti živil jako stevard. Od té doby, co začal s plastikami, však žije ze své mediální slávy. O svých nastřelených vlasech, vytvořeném „pekáči buchet“ na břiše a několika úpravách nosu vesele vypráví v televizních pořadech a tváří se jako opravdová celebrita.

Se svým vzhledem však Rodrigo stále není úplně spokojen. Podle svých slov chce vypadat „více žensky“, a proto také nosí make-up. O změně pohlaví však zatím prý neuvažuje.

Jeden by řekl, že člověk s takovým vzhledem bude mít problém najít si partnera. Na nezájem si však Rodrigo prý stěžovat nemůže. „Existuje takové rčení o tom, že blondýnky si užívají víc legrace. Od té doby, co jsem šel na blond, se mi dostává spousta pozornosti od kluků i holek,“ uvedl v jednom rozhovoru tento možná až příliš sebevědomý muž, jenž se vlastně už ani muži nepodobá.

 

Zdroj: Blesk.cz

Islandská Barbie za plastiky utratila už milion korun

Články, které by tě mohly zajímat