Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy EVROPY 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

20. července 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy EVROPY 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

Víkend se blíží a s ním přichází čas na naše exkluzivní hudební a kulturní tipy na další týden! Na co se můžeme příští týden těšit? Vše se dozvíte u nás!

Začátek Fortuna ligy – pátek 20. července – pondělí 23. července 2018 po celé České republice

Mistrovství světa je sice za námi, ale čeští fotbaloví fanoušci mají přesto důvod k radosti – vrací se nejvyšší fotbalová liga! První zápas sezóny se uskuteční už dnes večer na pražské Julisce, kde domácí Dukla Praha přivítá uřadující mistry z Plzně. Zítra nastoupí pražská Sparta poprvé v této sezóně doma na Letné proti nováčkovi z Opavy a v pondělí se odehraje nejspíš nejnapínavější duel, kdy se v Ostravě utká domácí Baník se soupeřem z Jablonce. Lístky na zápasy jsou ještě k mání, tak pokud chcete někam zajet na výlet, co takhle na fotbal?


Přehrady Fest – Slapy – pátek 20. července – sobota 21. července 2018, Slapy

Dnes večer na Slapech začíná první Přehrady Fest! Festivalu se letos zúčastní výběr největších jmen české hudební scény, například Sebastian, Tomáš Klus, Chinaski a Marek Ztracený. Přehrady Fest je akce pro celou rodinu – k vidění bude i planetárium, představení žonglérů a speciální Pigy Teen Party s moderátorem Evropy 2 Pavlem Cejnarem. Ať chcete trávit víkend sami, nebo s rodinou, tak na Přehrady Festu na Slapech nesmíte chybět!

Lístky jsou k mání na: www.prehradyfest.cz/vstupenky.

 

Zdroj: fortunaliga.cz, Facebook, prehradafest.cz, ticketpro.cz

Články, které by tě mohly zajímat