Právě vysíláme

Kulturní a hudební tipy Evropy 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

22. června 2018 12:09
Kulturní a hudební tipy Evropy 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

Chcete si užít první letní víkend ve velikém stylu? To je dobře! Máme tu pro vás opět nejlepší hudební a kulturní tipy na příští týden, které vám začátek léta pořádně zpestří!

Ostrava Beach Open – 20. června – 24. června 2018, Ostrava, Areál Dolní Vítkovice

Nejprestižnější turnaj v plážovém volejbale v České republice je už od středy v plném proudu. Tento víkend se ale turnaj chýlí k vyřazovací části, což znamená větší napětí, emoce a kvalita výměn. Nechybí slavná jména jako uřadující mistři světa André a Evandro z Brazílie, Češky Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová a více mistři Evropy z minulého roku Alexanders Samoilovs a Janis Smedins. Do finále ještě zbývají dva dny, tak pokud chcete vidět parádní plážový volejbal ve zcela výjimečném areálu, dostavte se tento víkend do Dolních Vítkovic!

Grand Prix Beroun 2018 – 22. června – 23. června 2018, Beroun, Skatepark

Tento víkend se uskuteční jedna z nejlepších skateboardových akcích na světě: Grand Prix Beroun 2018! Letošní deváté vydání tohoto skateboardingového svátku bude nadupaný hvězdami z USA, Francie, Německa a samozřejmě i z České republiky. Navíc nebude chybět famózní hudební program! Vystoupí Marpo & Troublegang, Pil C a Rest & DJ Herby. Nemusíte tedy být vášniví fanoušci skateboardingu, abyste si akci pořádně užili. Program začíná už v 10:00 hodin, tak si nařiďte pořádně budíky, tuhle akci nesmíte promeškat!

Hanácká vodka Evropa 2 Open Air, 23. června 2018, Loket, Amfiteátr

Roadshow Evropy 2 míří do Amfiteátru Loket! Mimořádná hudební a vizuální show tento víkend představí nabitý program českých i zahraničních hudebníků, mezi které budou například Skyline, LVNDSCAPE a MOTi! Celou akcí vás navíc budou provázet moderátoři Evropy 2, včetně Nastyho, Lucky Bechynkové, Ondry Vodného a Kuby Štěpána. Máme tu i něco pro tanečníky – ve 22:00 hodin přivítáme taneční skupinu Hanácká! Minulý rok patřila akce Evropa 2 Open Air Loket mezi nejlepší mejdany v celé republice a letos to vypadá, že bude akce ještě lepší. Tak na co čekáte?

 

Aerodrome Festival – 28. června – 30. června 2018, Panenský Týnec, letiště

Letošní program Aerodrome Festivalu patří vůbec k nejlepším a nejpestřejším hudebním programům v Evropě. Na hlavním pódiu během tří dnů vystoupí Macklemore, Kodaline, Lana Del Rey a Wiz Khalifa. Nebude ani chybět exkluzivní stage Evropy 2, kde budou k vidění nejlepší čeští hudebníci jako Lenny, Marpo & Troublegang, Support Lesbiens, Mirai, či Eddie Stoilow! Z Areálu Panenský Týnec se navíc stane bezhotovostní zóna, což znamená, že si nebudete muset lámat hlavu kvůli penězům, vše vyřídíte bezhotovostní platbou! Budete tak mít víc času se soustředit na mimořádné hudebníky, které představí letošní festival.

Články, které by tě mohly zajímat