Právě vysíláme

Nejlepší hudební FLASHBACKY z tohoto týdne jsou tu! Který z nich se vám líbí nejvíc?

25. ledna 2019 12:00
Nejlepší hudební FLASHBACKY z tohoto týdne jsou tu! Který z nich se vám líbí nejvíc?

Tento týden mezi hudebními flashbacky nechyběly hity od zpěváka Jimmyho Cliffa, kapely Goo Goo Dolls, nebo dua Charles & Eddie. Který z nich si získal vaše srdce? Hlasujte v naší anketě!

Jimmy Cliff – I Can See Clearly Now

Jamajský zpěvák vydal tuto úspěšnou cover verzi hitového singlu I Can See Clearly Now v roce 1993. Písnička tvořila součást soundtracku k filmu Kokosy na sněhu. Cliffova verze písničky se sice nechlubila takovým úspěchem, jako originál od Johnnyho Nashe, nicméně, singl dobyl hitparády singlů ve Francii, na Islandu a na Novém Zélandu.

 

Goo Goo Dolls – Iris

Singl Iris od kapely Goo Goo Dolls patří mezi nejúspěšnější rockové balady všech dob. Píseň se pravidelně hraje na diskotékách dodnes a mnozí ji vnímají jako nejlepší „hudební ploužák“ v historii. Iris původně vyšel jako singl v roce 1998, ale písnička se dočkala překvapivého znovuzrození ve světových hitparádách v roce 2013 díky verzi, kterou nazpíval účastník britské televizní soutěže Britain’s Got Talent.

Charles & Eddie – Would I Lie To You?

Singl Would I Lie To You? se dočkal mimořádného úspěchu ve Velké Británii, kde po dobu dvou týdnů dobyl tamní hitparády a stal se platinovým hitem. V nedávné minulosti nahráli úspěšnou cover verzi této písničky například David Guetta či John Gibbons. Singl dokonale kombinuje pop, funk a disco. Není divu, že je dodnes nejúspěšnějším hitem, který tato skupina kdy vydala!

 

Nahrávání ... Nahrávání ...

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat