Právě vysíláme

Němečtí countryrockeři THE BOSSHOSS zkoušejí v Česku prorazit se singlem z tamější THE VOICE!

31. července 2019 13:10
Němečtí countryrockeři THE BOSSHOSS zkoušejí v Česku prorazit se singlem z tamější THE VOICE!

Členové německé country-rockové kapely The BossHoss jsou u našich sousedů známými osobnostmi. Jejich pozici přední německé kapely upevnilo i to, že frontmani Alec a Sascha momentálně sedí v porotě německé verze reality show The Voice. A právě se známou soutěží souvisí i jejich aktuální singl Little Help, se kterým zkoušejí štěstí i v České republice!

Povedený singl s talentovaným hudebním doprovodem

Kapela The BossHoss nazpívala nový singl s vítězkami německé pěvecké soutěže The Voice: sestry Mimi (15) a Josy (13). Pro členy kapely The BossHossAleka Völkela a Saschu Vollmera, představuje singl logické rozhodnutí a snad i určité vyvrcholení jejich práce koučů a především pomocníků při další rozvíjení talentu jejich mladičkých svěřenkyň i po skončení televizní soutěže. „Jsme neuvěřitelně pyšní na to, co Mimi a Josy dokázaly se svými hlasy,“ vysvětluje Alec Völkel. „Obě mají nejen velmi výrazné hlasy s neuvěřitelným rozsahem, ale jsou také schopné spolu překrásně souznít. Obě sestry ve studiu odvedly mimořádně profesionální výkon a téměř ihned se sžily s kapelou. Abych byl upřímný, vypadalo to, jako by nikdy nic jiného nedělaly,“ doplňuje.

Písní Little Help se The BossHoss po hudební stránce se vracejí zpět ke svým funky motown kořenům – skutečné kvalitním, skvělým a chytlavým tanečním melodiím! „Zpíváme o všech sebepropagátorech a lidech závislých na mobilních telefonech, kteří hledají svou spásu jen a pouze ve zcela umělém světě sociálních medií,“ říkají Sascha a Alec. „V tomto prostředí je mnoho věcí prostým umělým klamem, není tam místo pro skutečnost, a navíc tam stále více chybí zdravý selský rozum. Takovým lidem bychom měli podat pomocnou ruku a vrátit je zpátky do skutečného světa,“ uzavírají.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat