Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JUSTIN BIEBER feat. SKRILLEX & BLOOD – Sorry

16. listopadu 2015 9:19
Novinka Evropy 2: JUSTIN BIEBER feat. SKRILLEX & BLOOD – Sorry

„Sorry“ je singl, který vypustil do světa mladý kanadský zpěvák Justin Bieber. Je to druhá skladba z jeho čtvrtého alba „Purpose“, které vyšlo v pátek 13. listopadu. U vzniku songu stáli vedle Biebra i Julia Michaels a Justin Tranter, kteří se podílejí i na tvorbě Seleny Gomez, Demi Lovato, Hailee Steinfeld či Fall Out Boy. […]

Sorry“ je singl, který vypustil do světa mladý kanadský zpěvák Justin Bieber. Je to druhá skladba z jeho čtvrtého alba „Purpose“, které vyšlo v pátek 13. listopadu. U vzniku songu stáli vedle Biebra i Julia Michaels a Justin Tranter, kteří se podílejí i na tvorbě Seleny Gomez, Demi Lovato, Hailee Steinfeld či Fall Out Boy.

Single „Sorry“ se ve Spojených státech, Kanadě, Evropě i Austrálii vyšplhal v hitparádách mezi první desítku nejúspěšnějších skladeb. Úspěch slaví nejen u fanoušků, ale také u kritiků. Oceňují především tropicky laděný drum’n‘bass, který předchází uhlazenému a čistému refrénu. Podle Mikaela Wooda z Los Angeleského Timesu se Bieber konečně dostal z dětské, štěněčí éry charakteristické singlem „Baby“.

Ke skladbě vznikl taneční videoklip, kde můžeme vidět tanečnice z ReQuest Dance Crew a The Royal Family dance crew. Všechny aktérky byly stylizovány do vintage stylu 90. let.

[primitiveInlineYoutube ytid=“fRh_vgS2dFE“]

http://www.justinbiebermusic.com/

http://www.skrillex.com/

Články, které by tě mohly zajímat