Právě vysíláme

Jak se řeší na ostrově dámské hygienické pomůcky? Karolína Krézlová ze Survivoru promluvila

28. dubna 2023 9:23
Jak se řeší na ostrově dámské hygienické pomůcky? Karolína Krézlová ze Survivoru promluvila

Ačkoliv ještě vítěz reality show Survivo Česko & Slovensko zatím není známý, soutěžící už delší dobu nachází doma a natáčení skončilo. Mnoho z nich pak na svých sociálních sítích mluví o zdravotním stavu poté, co se vrátili z ostrova.

I herečka Karolína Krézlová se z kmene Hrdinů probojovala až do sloučení. Vyhrála celou soutěž a získala 2 a půl milionu korun? To se zatím neví! Karolína je ale stejně jako ostatní soutěžící už dávno doma a zvyká si na život v civilizaci. Že však návraty nejsou vždy snadné, to ví i ona. 

Modelka Andrea Bezděková po návratu z Dominikánské republiky bojovala s vysokými horečkami. Karolína naopak přiznala, jak řeší dámské záležitosti. Herečka na instagramu přiznala, že během pobytu na ostrově ztratila menstruaci. Důvodem může být úbytek na váze, který zaznamenali všichni soutěžící. “Menstruaci jsem na ostrově ztratila. Asi to byl pro tělo velký šok. Po návratu se zatím stále nedostavila,” uvedla Krézlová s tím, že hygienické pomůcky tedy na ostrově řešit nemusela a načala téma, které se v souvislosti s účastí v soutěži příliš neřeší. 

Ačkoliv už někteří soutěžící vyráží na společenské akce, Karolína Krézlová se zatím drží stranou. Jak totiž herečka sama uvedla, nechodí jí do zpráv zrovna milé komentáře a některé komentáře dokonce obsahují výhružky smrtí. Herečka si tak zřejmě chce dát od veřejnosti trochu pauzy a čeká, až se vše přežene. 

Články, které by tě mohly zajímat