Právě vysíláme

Z chytrých reproduktorů ALEXA na vás nově bude mluvit hlas SAMUELA L. JACKSONA! Sprostě i slušně

27. září 2019 13:10
Z chytrých reproduktorů ALEXA na vás nově bude mluvit hlas SAMUELA L. JACKSONA! Sprostě i slušně

Internetový gigant Amazon představil novinku, která určitě potěší fanoušky slavného herce, Samuela L. Jacksona. Jejich chytré reproduktory Alexa totiž budou moci napodobit ikonického herce a komunikovat s vámi jeho hlasem.

Budíček od „Sama“

Majitelé reproduktorů modelu Alexa si nyní budou moci koupit nastavení, při kterém jim z reproduktorů zazní křišťálový hlas Samuela L. Jacksona. Unikátní program má údajně dvě verze: sprostou a slušnou! Programy si můžou majitelé reproduktorů Alexa koupit za necelý jeden americký dolar, což je v přepočtu zhruba 24 Kč. Firma Amazon rovněž oznámila, že Jacksona budou v brzké budoucnosti následovat i další hollywoodské hvězdy.

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Zpráva o hlasech hollywoodských hvězd je jen jedna z celé řady novinek, které internetový gigant představil na konferenci v Seattlu. Amazon letos představí novou verzi svých reproduktorů Echo, které údajně disponují nejnovějším modelem Dolby Atmos s takzvaným „3D zvukem“! V brzké budoucnosti se můžeme také dočkat nových chytrých brýlí Amazon Echo Frames, které jsou podobné ne příliš úspěšnému projektu Google Glass, jen bez vizuálního displeje. Americká firma vychází vstříc i majitelům psů – na nedávné konferenci představila speciální produkt Amazon Fetch, což je GPSka připojena k obojku psa.

 

Zdroj: BBC, LadBible, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat