Právě vysíláme

Známe představitelku Abby z The Last of Us. Tvůrci oznámili jméno herečky

10. ledna 2024 11:30
Známe představitelku Abby z The Last of Us. Tvůrci oznámili jméno herečky

Fanoušci The Last of Us, zbystřete! Oficiálně bylo totiž oznámeno jméno herečky, která se zhostí role záporačky Abby v druhé sérii.

Seriál The Last of Us, který byl natočen podle předlohy úspěšné videohry se stal obrovským hitem. První série se stala nejsledovanějším seriálem na HBO Max a fanoušci i kritici se shodli na tom, že veřejnost se konečně dočkala kvalitního ztvárnění videohry.

První série ukázala vyvíjející vztah mezi Joellem a Ellie, kteří spolu cestují v postapokalyptickém světě, co zasáhla virová houbová nákaza. Druhou sérii fanoušci vyhlíží s velkým očekáváním, protože se na scéně objeví Abby, vojačka, která touží po pomstě.

Tvůrci seriálu nyní oznámili, která herečka se této úlohy zhostí. Volba padla na Kaitlyn Dever. „Na ničem jiném nezáleží víc než na talentu a jsme nadšení, že se k Pedrovi (Pedro Pascal), Belle (Bella Ramsey) a zbytku naší rodiny připojila taková uznávaná umělkyně, jako je Kaitlyn,“ uvedli tvůrci, kteří při výběru hledí i na to, jak moc se daná osoba shoduje s herní předlohou.

Kaitlyn je mladá herečka, která se objevila v seriálu Šprtky to chtěj taky nebo Nikdo tě nezachrání.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat