Právě vysíláme

Proroctví Baby Vangy opět děsí! Co nás podle předpovědi čeká v roce 2019?

12. prosince 2018 15:10
Proroctví Baby Vangy opět děsí! Co nás podle předpovědi čeká v roce 2019?

Baba Vanga je po smrti už 22 let. Její proroctví plná špatných zpráv nás však děsí neustále! Co slavná věštkyně předpověděla pro rok 2019?

Vlastním jménem Vangelija Pandeva Dimitrovová se narodila v roce 1911 ve vesnici Strumica. V jejích jedenácti letech zasáhlo vesničku tornádo a Vangelija tehdy oslepla. Zároveň však v sobě objevila věštecké schopnosti, které jí vydržely až do smrti.

Baba Vanga toho už předpověděla mnoho. A světě div se, její věštby se vždy splnily. Žena totiž například předpověděla teroristický útok 11. září 2001 v New Yorku, tsunami v Asii či vzestup islámského státu.

Co přinese další rok?

I pro následující rok 2019 měla prý známá věštkyně vnitřní vidění. Podle ní zastihne Evropu ekonomický kolaps a na ruského prezidenta Vladimíra Putina bude spáchán atentát z vlastních řad. Tragédii se navíc podle ní nevyhne ani Donald Trump, kterého má postihnout závažná choroba, jenž prezidenta USA připraví o sluch.

To však rozhodně není všechno. Britský deník The Sun uvádí, že Vanga na příští rok předpověděla i další vlnu tsunami v Asii, která napáchá šílené škody v Indii, Pákistánu, Číně a Indonésii.

Co si o tom myslíte? Věříte na věštby, nebo jsou pro vás předpovědi Baby Vangy pouze obyčejné žvásty? Napište nám do komentářů.

 

Zdroj: The Sun

Video: Jak by to vypadalo, kdyby se Harry Potter ocitl v České republice?

Články, které by tě mohly zajímat