Právě vysíláme

Slovenská miss, která obvinila slavného přítele z domácího násilí, jde možná do reality show. Obviněný partner některé násilí popírá

30. srpna 2023 11:43
Slovenská miss, která obvinila slavného přítele z domácího násilí, jde možná do reality show. Obviněný partner některé násilí popírá

Slovenský showbyznys řešil v dubnu velmi vážnou kauzu. Influencerka a miss Ráchel Karnížová promluvila o domácím násilí od svého bývalého přítele, populárního moderátora a muzikanta. Ten se k celé věci nyní po několika měsících rozsáhle vyjádřil. 

Influencerka pod přezdívkou Rachellka našla odvahu a jednoho dne se rozhodla veřejně promluvit o násilí, které zažívala s přítelem Tomášem Drahošem. Ten na Slovensku působí jako moderátor, zpěvák a rapper pod pseudonymem Tommy Kotty.

Dle Ráchel začal mít Drahoš problémy s alkoholem a brzy ze začala projevovat jeho toxická a násilná povaha. Rapper svou přítelkyní pod vlivem několikrát napadl a zdemoloval byt. Ráchel na svém instagramu zveřejnila šokující fotografie obličeje od krve a rozmláceného nábytku v bytě. Rovněž popsala násilí, kterého se Tommy Kotty dopouštěl. „Hodil mě do vany, kde jsem se uhodila do hlavy, pak mě z ní vytáhl a táhl mě za vlasy přes celý byt. Kopal mě, fackoval a nadával do ku*ev,“ uvedla. 

Tomáš Drahoš v dubnu obvinění nepopřel a přiznal velké problémy s alkoholem. Od té doby se odmlčel a nyní celou věc znovu rozsáhle okomentoval na svých sociálních sítích. Tam opravdu znovu přiznal problémy s alkoholem a tvrdí, že když se celá kauza dostala do médií a Ráchel o ní začala mluvit, on se právě nacházel na úvodním vyšetření do protialkoholní léčebny. Kotty rovněž uvedl, že ačkoliv zůstává v některých věcech stále obviněn, policie některé případy stáhla.

Moderátor rovněž popřel, že by se dopustil znásilnění. Některé věci si prý jeho bývalá přítelkyně vymyslela. “Otázka je, k čemu jsem se přiznal, protože jsem se reálně k ničemu nepřiznal a nikdy jsem netvrdil, že se nic nestalo a nesnažil jsem se z toho nějakým způsobem vyvléct. Od začátku jsem si nasypal popel na hlavu, akorát to přiznání bylo teda pochopené, i mou vinou, tak, že se vztahuje na všechno, co ona potom za ty čtyři měsíce řekla. Co se týká případu, ve kterém jsem obviněný, k tomu se vyjadřovat nechci, protože se vyšetřuje. Až se to celé uzavře, tak si pak povíme o té ‚brutální‘ bitce, kterou zažila. Taky si můžeme říct něco k těm děsivým fotkám, které přidala,“ řekl s tím, žije připraven se proti některým nařčením bránit, protože prý nejsou pravdivé. “A pak přichází největší bizar, jaký jsem od ní slyšel. Že jsem o ni hasil cigarety. My jsme byli u ní v horním pokoji a já jsem kouřil tak, že jsem měl ruku z okna a během naší hádky jsem o vnější parapet uhasil cigaretu a držel jsem v ruce špak a při tom, jak jsme po sobě vřískali, jsem ten zahas od nervů j*bol o zem. Žena, která si nafotí shozenou ledničku, si nenafotí údajné popáleniny, které má?“ tvrdí.

Je otázkou, jak bude celá věc nyní prošetřována. Na sociálních sítích se totiž hojně spekuluje nad tím, že Ráchel má být další účastnicí reality show Love island. 

 

Články, které by tě mohly zajímat