Právě vysíláme

Zajímá vás make-up budoucnosti? Toto zařízení ho má plně nahradit!

11. března 2019 16:35
Zajímá vás make-up budoucnosti? Toto zařízení ho má plně nahradit!

Dámy, umíte si představit, že byste se už nemusely každý den malovat? Žádné pytle pod očima? Žádné pupínky? To zní skoro jako sen.

Jak to dělá?

Jakmile tahle chytrá věcička narazí na místo na vaší pleti s jiným zabarvením, jako jsou třeba pověstné kruhy pod očima nebo také znaménka, akné atd., vyšle do boje hlavici přístroje. Ta obsahuje speciální trysky, které jsou tenčí než lidský vlas a vpraví vám do pleti směs se zesvětlujícími pigmenty a sérem. Přístroj údajně sám dokáže odhadnout barvu vaší pleti od nejsvětlejšího po nejtmavší odstín. Podle tvůrců by měl tento přístroj fungovat spolehlivě pro jakýkoliv druh hyperpigmentace.

Společnost, která toto zařízení vyrábí, garantuje například i to, že přístroj dokáže nahradit běžný make-up, který si ženy dennodenně nanáší na pleť k zakrytí jejích nedokonalostí a sjednocení jejího tónu. Jelikož přístroj vpravuje sérum i směs přímo do pleti, netvoří na kůži žádnou vrstvu, tím pádem se vám během dne nesmyje. Mezi další výhody pravidelného užívání tohoto přístroje prý patří také to, že dokáže částečně zahladit známky stárnutí.

Jestli už nedočkavě vyhlížíte cenu výrobku, tak vás možná zklameme, protože informace tohoto druhu ještě odtajněny nejsou. Nicméně vám můžeme prozradit, že výrobek by se měl na trhu objevit v průběhu tohoto roku, nejpozději na začátku toho příštího..

Zdroj: www.theverge.com

Galerie: Krásní obyvatelé Indie

Články, které by tě mohly zajímat