Právě vysíláme

BOLOGERKA ROKU zahajuje nový ročník

21. září 2015 13:36
BOLOGERKA ROKU zahajuje nový ročník

Čím dál ostřeji sledovaná, miliony adresátů oslovující Blogerka roku se letos nově rozšířila o vyhlášení nejlepšího Blogera roku. Stala se tak událostí ještě většího významu: Czech Blog Awards.

Nejoblíbenější Blogerka roku 2015 se bude volit v kategoriích: Beauty, Fashion, Life, Food, Objev roku a Video blogerka roku. Nejoblíbenějšího Blogera roku 2015 si čtenáři a diváci zvolí ve dvou kategoriích: Bloger a Video bloger roku.

A na jaké další novinky se, kromě obohacení o mužský element, mohou fanoušci těšit? Například na možnost osobně být součástí finálového večera, který se letos bude konat v hudebním divadle Karlín v úterý 24. 11. 2015. Pokud nechcete zmeškat zahájení prodeje vstupenek, sledujte Facebook Blogerky a Blogera roku.

Průběh ankety
Průběh ankety je rozdělen do několika fází. Od 21. září probíhají nominace blogů na stránkách www.BlogerkaRoku.cz a www.BlogerRoku.cz. Na ně v říjnu naváže samotné hlasování do TOP 10, následované hlasováním o absolutní pořadí. To bude vyhlášeno na finálovém večírku v hudebním divadle Karlín 24. 11. 2015 za účasti blogerek, sponzorů, zástupců médií a známých osobností.

Soutěž s námi v Ranní show Evropy 2!

Články, které by tě mohly zajímat